Åk till Umeå på konferens

Är det snart dags för konferens på företaget? Om du är ansvarig för planeringen borde du överväga Umeå med hotell Mimer som plats för er konferens. Läs vidare för att ta reda på varför.

Umeå bjuder på lite av allt, nämligen härligt stadsliv och svindlande natur. Dessutom erbjuder hotell Mimer med anor från 1897 alla bekvämligheter ni behöver för att kunna genomföra er konferens. Det är bara några av anledningarna till att Umeå är den perfekta platsen att hålla konferens på.

Bekvämt, spännande och vackert

Hotell Mimer i Umeå finns allt som en konferensbesökare kan behöva, nämligen bekväma rum och trevliga konferenslokaler. I konferenslokalerna kan ni göra allt från team building-övningar till att hålla samtal. När det är dags för fritid kan ni besöka något av alla de utflyktsmål som Umeå har att erbjuda, till exempel Vindelälven. Naturligtvis har staden också ett rikt utbud av restauranger där ni kan äta efter en lång dags konferens.

Populärt att åka norrut

Visste du att det blivit mer populärt än någonsin att åka norrut i landet? Så här säger Dieter Müller, forskare vid Umeå universitet:

” I klimatförändringens tid kan det vara sista chansen att uppleva snö och vita vidder innan det försvinner.”

Att åka till Umeå på konferens är med andra ord att erbjuda dina anställda sevärdheter som de inte annars skulle stöta på. För alla företag är det viktigt att ha en tydlig hållbarhetsprofil. Just därför är en konferensresa till Umeå utmärkt.