Minska arbetsbördan på kontoret med en handyman

När det är mycket att göra på kontoret är det så klart förargligt om ovidkommande saker som inte hör till arbetsuppgifterna dyker upp. Kanske behöver någon få sitt nya skrivbord monterat eller så rasar en hylla ned från väggen. Alla sådana uppgifter tar en hel del tid och kan orsaka onödig stress på arbetsplatsen. Det finns dock en smart lösning på problemet.

Istället för att de anställda ska bolla sina arbetsuppgifter samtidigt som de försöker lösa någon kris på jobbet kan ni hyra en handyman. En handyman är helt enkelt en person som kommer och hjälper er med det praktiska som behöver göras så att de som arbetar på kontoret kan lägga sin tid på sina arbetsuppgifter. Läs vidare för att ta reda på hur du hittar en sådan och vad de kan hjälpa till med.

Lätt att hyra handyman

Hur går du då tillväga för att hyra en handyman på ett enkelt sätt? Det är inte alls svårt. Allt du behöver göra är faktiskt att surfa in på worky.se och boka en. En kunnig person kommer sedan inom kort att infinna sig på kontoret och lösa problemet som har uppstått. Det går att säga att en handyman på kontoret ungefär är samma sak som att anlita någon som hjälper en med hushållsnära tjänster i privatlivet. Du köper helt enkelt en tjänst för att minska stressen på arbetsplatsen.

Stress är vanligt på arbetet

Det är lätt att tänka att några små extra arbetsuppgifter inte är så farliga, men om de är ofta förekommande skapar de stress hos de anställda. Faktum är att allt fler idag blir sjuka av stress på jobbet. Att boka en handyman istället för att be receptionisten eller någon annan att lösa en tillfällig kris kan vara en god investering för att minska stressen på arbetet. Är du ansvarig arbetsgivare är det också viktigt att tänka på att lönen ska höjas om du tilldelar dina anställda fler arbetsuppgifter än de som står i arbetsbeskrivningen. Med det i åtanke blir det i många fall mycket billigare att boka en handyman.

Detta kan en handyman hjälpa till med

När passar det då att boka en handyman och vad kan han eller hon egentligen hjälpa till med? Det går att boka en handyman till allt från mindre uppgifter till större renoveringar. I tjänsteutbudet ingår bland annat:

  • Renovering
  • Montering av möbler
  • Upphängning
  • Snickeri
  • Måleri
  • Byggtjänster

Som du säkert förstår finns det med andra ord en hel del som en handyman kan hjälpa er på kontoret med. Nästa gång som något oväntat problem uppstår på jobbet bör du med andra ord surfa in på worky.se istället för att belasta övriga anställda med ytterligare arbetsuppgifter som stressar dem. Speciellt som arbetsgivare är det viktigt att du tänker på att erbjuda dina anställda en behaglig arbetsmiljö där de slipper känna sig pressade. Det ger i förlängningen bättre personalhälsa och mindre antal sjukdagar. En arbetsplats som har personal som trivs har också mycket lägre personalomsättning, vilket gynnar alla.